In memoriam:
Gerrit Bastiaan Timmerman

Na een langdurige ziekte en vele opnamen in het Erasmus M.C. te Rotterdam, is aldaar op zondag 3 februari 2019 op 84-jarige leeftijd overleden, de heer Gerrit Korstiaan Timmerman, geboren te Moordrecht op 14 oktober 1934.

Hij heeft zich in 1960 als scheepssloper te Ooltgensplaat gevestigd, met name aan de Steigerdijk en thans wonende te Rhoon. De heer Timmerman was gehuwd met mevrouw Cornelia Heuvelman en het echtpaar heeft te Ooltgensplaat gewoond aan de Oudedijk 8. Het echtpaar heeft zich tijdens hun werk en ook daarna ingezet voor het welzijn van zowel de burgerlijke als de Hervormde Gemeente.

De heer Timmerman heeft o.a. een tijd in de gemeenteraad van Ooltgensplaat voor de A.R.P. zitting gehad en op kerkelijk gebied als lidmaat van de Hervormde Gemeente is hij van 1970 tot 2010 kerkvoogd geweest, waarvan 38 jaar als president kerkvoogd. Onder zijn bestuur hebben een aantal grote werken van zowel kerk als pastorie plaatsgevonden. De begrafenis zal D.V. plaatsvinden zaterdag 9 februari om ongeveer 12.00 uur op de begraafplaats den Ouden Dijck te Barendrecht.

Geschreven door dhr. P. in 't Veld te Ooltgensplaat.