Afbeelding
Foto:

Nieuwe productielijn tbp electronics in gebruik

DIRKSLAND - De nieuwe moderne productielijn bij tbp electronics draait. Deze derde opstelling op de hoofdlocatie in Dirksland heeft het bedrijf in korte tijd weten op te bouwen.

Door ook de testvoorzieningen en de voorraad componenten uit te breiden en circa twintig nieuwe medewerkers aan te nemen, biedt het bedrijf de huidige marktsituatie het hoofd. Dit ondanks de grotere vraag naar printed circuit board assemblies (pcba's).
De twee bestaande lijnen voor proto's en kleinere series zijn verplaatst naar de dependance op hetzelfde bedrijventerrein. Zo is er ruimte gemaakt voor de nieuwe lijn. Alle geplaatste machines zijn van het nieuwste type.
"Dankzij de grote inzet van onze medewerkers en onze equipmentleveranciers Mycronic, Partnertec, Nutek en W&S Benelux konden we onze nieuwe productielijn in slechts enkele weken neerzetten en in bedrijf nemen. De bestaande lijnen bleven tijdens alle werkzaamheden gewoon functioneren. Op het hele machinepark werken we met twee shiften. Vanwege de uitbreiding hebben we extra smart operators aangenomen", aldus tbp electronics in een persbericht.