Afbeelding
Foto:

WebNL creative studios viert 15-jarig bestaan

Tientallen professionals, honderden klanten in binnen- en buitenland, duizenden projecten en talloze successen… Er is heel wat werk verzet sinds die idyllische start op de zolderkamer. Flakkeeënaar Pieter Struik blikt terug op 15 jaar ondernemerschap. Het is een "intense en boeiende reis in een vakgebied zonder maximumsnelheid".

"Het unieke en kleurrijke onderkomen in Stellendam inspireert menig bezoeker. De creative studios, noemen we onze spot. Als je hier binnenkomt ervaar je iets van ruimte, enthousiasme en creativiteit. Je gaat hier denken in mogelijkheden, vertellen bezoekers. En dat is goed! We zijn in ons werk altijd gericht op het vinden van een 'betere manier' en daarbij is creativiteit onmisbaar. Vanuit de WebNL Academy geven we zelfs workshops in creativiteit.

Tientallen professionals werken dagelijks aan maatwerk internetoplossingen, zoals boekingssystemen, webshops, portals en wervingssites. Oplossingen staan bijna nooit op zichzelf. We denken ook mee in automatisering en bedrijfsvoering. Onze kracht is dat we bij honderden organisaties vergelijkbare trajecten realiseren. Daar doen onze klanten hun voordeel mee. Naast de techniek bedenken we ook veel creatieve campagnes. Met sterke teksten, unieke beelden en pakkende films creëren we bereik. Sociale media en zoekmachines zijn daarbij onze beste vrienden. Grote merken, internationale spelers en bekende websites worden bedacht, gemaakt en geboost vanaf het rustige Goeree Overflakkee. En dat is buutegeweun!

Vijftien jaar geleden hadden we geen weet van bitcoins, sociale media of smartphones. We voorzien dat de impact van ons werk alleen maar zal groeien. En dat maakt ons enthousiast! We bedanken alle klanten die ons vertrouwen geven. En we hebben mereakels veel zin in de komende 15 jaar!"

Er is een speciale uitgave van de Uptime gemaakt. In deze 'krant' presenteert WebNL veel verschillende projecten. De Uptime is gratis aan te vragen op www.webnl.nl/uptime.