Eendracht maakt macht

Hoewel het tijdstip van dit thema waarschijnlijk vooraf niet zo gepland, is dit wel een naadloos vervolg op het jubileumcongres van de VBGO.

35 jaar VBGO – voor én door ondernemers en dat is zeker een felicitatie waard! Naast een felicitatie vanuit VEERO ook de welgemeende complimenten voor een fantastisch georganiseerd evenement!

De VBGO en het door haar georganiseerde congres zijn een mooi voorbeeld van eenheid van ondernemers binnen hun eigen vereniging maar ook tussen de verenigingen onderling op Goeree-Overflakkee: eendracht maakt nu eenmaal macht!

Een evenement als dit congres maakt opnieuw duidelijk dat er behoefte is aan onderlinge verbinding tussen ondernemers op het eiland: verbindingen bieden een groeibodem voor ontwikkeling op diverse fronten met als resultaat verbreding en verdieping van kennis die weer gedeeld kan worden waardoor we als ondernemers gezamenlijk verder komen!

Het delen van kennis kan het ontstaan van zakelijke relaties/transacties tussen eilandelijke ondernemers initiëren, hetgeen dan weer bijdraagt aan een vitaal ondernemend Goeree-Overflakkee.

Die vitaliteit zorgt weer voor een gezond ondernemers- maar ook leefklimaat waardoor het voorzieningenniveau op peil blijft of zelfs kan verbeteren. Een vorm van innovatie dus die noodzakelijk is om het eiland aantrekkelijk te houden voor de inwoners.

Met de decembermaand voor de deur komt er een einde aan een – qua regelgeving – rumoerig jaar: hopelijk brengt 2020 voor alle ondernemers stabiliteit en de mogelijkheid om op een verantwoorde manier te ondernemen.

Een gezellige feestmaand toegewenst!

Jeroen den Hollander

Voorzitter VEERO