Afbeelding
Foto:

Dirkslands Mannenkoor geeft twee kerstuitvoeringen op het eiland

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het tachtig leden tellende Dirkslands Mannenkoor hoopt twee zaterdagavonden actief te zijn op Flakkee.

Het eerste concert wordt gegeven op zaterdag 14 december in het kerkgebouw van de Ger. Gem van Dirksland waar o.l.v Dinant Struik met aan het orgel Jan Rozendaal een avond verzorgd wordt samen met het kinderkoor Iuventa o.l.v. Lars Roozemond en gemengd koor de Lofstem uit Scherpenisse o.l.v. Rik van der Veer. Allemaal Flakkeese dirigenten dus. De avond in Dirksland vangt aan om 19.00 uur en de entree is gratis. Er wordt wel een collecte gehouden voor de jeugdbond van de Ger.Gem.

Nieuwe-Tonge

Een week later - zaterdag 21 december - is het de Ger.Gem van Nieuwe-Tonge waar, voor het eerst in de geschiedenis van dit kerkgebouw, het Dirkslands Mannenkoor haar tweede uitvoering hoopt te geven. Ditmaal op het orgel begeleid door Stephan Folmer. De avond vangt hier aan om 19.30 uur en ook dan is de entree gratis en is er een collecte voor de genoemde jeugdbond.
Op beide avonden is er niet alleen koorzang maar ook samenzang en muzikale intermezzo's. Een mooie gelegenheid om naar het Kerstfeest toe te genieten van het grootste mannenkoor van Goeree-Overflakkee.