Afbeelding
Foto: SMP/PG

Mission Music Kerstconcert met Urker mannenkoor "Soli Deo Gloria" en Delta mannenensemble

MIDDELHARNIS - Op vrijdag 20 december organiseert Mission Music Concerten een Kerstconcert in de Hervormde kerk te Middelharnis. Aan dit concert hopen mee te werken het bekende mannenkoor "Soli Deo Gloria" uit Urk o.l.v. Jaap Kramer en het Delta mannenensemble o.l.v. Dinant Struik,

Mission Music wil zich ook inzetten voor jonge talenten en deze avond hopen de solistes Laura Struik, Lize den Ouden en Tenira Sturm hun medewerking te verlenen.
Naast veel koor- en solozang van genoemde koren en solisten zal er ook ruimte zijn voor samenzang van bekende Kerstliederen die op het orgel zal worden begeleid door de organist Jan Rozendaal.
De bekende pianist Lennart Moree zal de koren en solisten begeleiden op de vleugel. Het belooft een prachtig concert te worden met een zeer gevarieerd programma t.b.v. Mercy Ships. Het concert vangt aan om 20.00 uur en de kerk is open om 19.15 uur.
Kaarten voor dit concert zijn te bestellen via: missionmusicconcerten@gmail.com of voor aanvang van het concert bij de ingang van de kerk .
De toegang voor volwassenen bedraagt € 12.50 per persoon en voor kinderen tot en met 12 jaar
€ 7.50 per persoon.

Kortingsbon € 2,-

Mission Music Concert in de Hervormde Kerk van Middelharnis. Vrijdag 20 december Aanvang 20.00 uur. Medewerking Soli Deo Gloria uit Urk, o.l.v. Jaap Kramer en het Delta mannenensemble o.l.v. Dinant Struik.
De korting wordt verrekend bij de kassa, alleen als deze bon volledig is ingevuld.
Naam

Adres

Email

Afbeelding