Afbeelding
Foto:

Zaterdag groot kerstconcert in Goedereede
'Kom vier het feest met mij'

GOEDEREEDE - Op zaterdag 7 december zal er in de oude en sfeervolle stadskerk van Goedereede een verrassend kerstconcert gehouden worden. Aan deze avond, waar de kinderen van het kinderkoor u met lichtjes verwelkomen, werken verschillende koren mee.

Mannenensemble Maranatha uit Ouderkerk aan de Ijssel laat u prachtige kerstmuziek horen, waaronder het bekende Sanctus en Dank sei dirr Herr en staat o.l.v. Willem Nijhof. De prachtige stemmen van kinderkoor Kadosj, de jongeren van jeugdkoor Hadar en het Goerees mannenensemble zingen o.l.v. Berdien Dekker. Vele solisten zullen deze avond te horen zijn, waaronder ook Eloise Grinwis die in september j.l. haar eerste solo cd opnam.

Kinderkoor Kadosj en Jeugdkoor Hadar zijn inmiddels bekend en zullen ook eind dit jaar weer meedoen aan het eindejaarsconcert in de Doelen. 'Kom vier het feest met mij', is het thema van de avond en de kinderen zullen u daarin meenemen. Mary did you know zult u horen als ook één van de nieuwe liederen genaamd: een toekomst vol van hoop.

Met al deze liederen en uiteraard kerstsamenzang, zult u dankbaar terugzien op een avond, waarin we in onze liederen de geboorte van de Heere Jezus gedenken. De musici op deze avond zijn de inmiddels bekende Wim de Penning op de synthesizer en Martin Kolff op de piano. Aanvang is 19.30 uur, toegang is vrij en er is een collecte voor de onkosten. Na het concert is de CD van Eloise Grinwis te koop. Een mooi decembergeschenk.

Afbeelding