Afbeelding
Foto:

'Krukels' sporten nieuw bewegingsmateriaal bij elkaar

GOEDEREEDE – De peuters van peuterspeelzaal De Krukel in Goedereede hebben prachtig nieuw bewegingsmateriaal ontvangen waar ze naar hartenlust mee kunnen gymen.

Eerder dit jaar organiseerde de peuterspeelzaal een sponsorsportochtend. De peuters konden vooraf geld inzamelen, waarna ze hun gemaakte belofte uiteraard na moesten komen. Binnen en buiten werd een parcours uitgezet waar de kinderen de grootste lol hadden, maar ook heel serieus hun best deden. Van het opgehaalde geld zijn nieuwe materialen gekocht waarmee de peuters lekker kunnen bewegen en hun evenwicht en motoriek kunnen oefenen. Bewegen is goed voor iedereen en zeker ook voor peuters. Bewegen heeft grote invloed op de totale ontwikkeling van peuters, zowel voor de lichamelijke, sociale, emotionele en verstandelijke ontwikkeling. Het is dus van belang om peuters te laten bewegen en hoe kan dit beter dan spelenderwijs. Op de peuterspeelzaal wordt hier dan ook veel aandacht aan besteed. Wanneer het mogelijk is gaan ze lekker naar buiten en bij minder mooi weer kunnen ze dus de bewegingsmaterialen gebruiken.
Bent u benieuwd geworden naar peuterspeelzaal De Krukel of wilt u meer informatie? Op vrijdag 29 november 2019 organiseert psz De Krukel van 09.00 tot 10.00 uur een inloopochtend. U kunt dan samen met uw kind komen kijken tijdens het speeluurtje van de peuters. Uw kind mag uiteraard gezellig meedoen met de andere peuters. Wilt u meer informatie over deze inloopochtend dan kunt u contact opnemen met de leidsters via 06 86 82 04 68 of krukel@peutereiland.nl. U kunt voor meer informatie ook kijken op www.peutereiland.nl. U vindt psz De Krukel aan de Jongkoenstraat 1 in Goedereede.