Kerst-Doelenconcerten 2019: "Een Koning voor de wereld"

REGIO - Het Christelijk Gemengd Koor Deo Cantemus organiseert in 2019 opnieuw twee Kerst-Doelenconcerten in Concertgebouw de Doelen te Rotterdam. Het thema is: "Een Koning voor de wereld".

Het Christelijk Gemengd Koor Deo Cantemus geeft de serie Kerst Doelenconcerten 2019 vorm en inhoud met medewerking van: Christelijk gemengd koor ASAF uit Papendrecht o.l.v. Hans van Blijderveen, het Mannenensemble "Cantare" uit Woudenberg o.l.v. André van Vliet, Maria den Hertog (mezzosopraan), Jacob Schenk (tenor), Yannick Bot (marimba), André de Jager (orgel), André van Vliet (piano) en het orkest l' Orchestra Particolare. Algehele leiding: Hans van Blijderveen. Het concert is op zaterdag 14 december, aanvang 14.00 uur en op dinsdag 17 december, aanvang 20.00 uur.

Concertgebouw de Doelen is te vinden aan het Schouwburgplein 50, Rotterdam. Toegangsbewijzen € 25,- of € 29,- zijn te bestellen via de website: www.dedoelen.nl of telefonisch 010-2171717, of aan de kassa van Concertgebouw de Doelen te Rotterdam. Kinderen tot en met 15 jaar ontvangen € 10,- korting. De toegangsprijs is inclusief koffie/thee, programmaboekje en garderobe.