Afbeelding
Foto: ingrit raven

XSARUS stelt tickets beschikbaar voor World of Commerce

MIDDELHARNIS - XSARUS organiseert World of Commerce. Een digital commerce evenement voor de fashion & lifestylebranche. XSARUS uit Middelharnis, leverancier van e-commerce oplossingen, slaat daarvoor de handen ineen met het Amerikaanse Adobe (Magento) en het Zweedse inRiver.

De fashion & lifestyle branche kent een unieke dynamiek en specifieke uitdagingen. De consument in deze sector is gewend geraakt aan een hoog serviceniveau; is overal en altijd connected en wil 24/7 de beschikking hebben over gepersonaliseerde producten en diensten. Die producten en diensten moeten een geweldige gebruikerservaring geven. De spanningsboog is kort: oriëntatie, beoordeling en keuzes vinden razendsnel plaats.

XSARUS organiseert dit jaar opnieuw een evenement in de Amersfoortse Prodentfabriek. Dit jaar is gekozen voor een thema dat weliswaar in het Engels is geformuleerd, maar niet minder onze nuchtere Flakkeese inborst goed doet: Unhyped: the Magic of a realistic approach to Omnichannel E-commerce. Bezoekers krijgen voorbeelden, inspiratie en uitleg. Het evenement is speciaal voor de ondernemer, marketing- of IT-verantwoordelijke in de wereld van fashion & lifestyle. De dag wordt afgesloten met een spectaculaire slotact door neurowetenschapper prof. dr. Erik Scherder en de bekende pianist Jan Vayne, die ingaan op beïnvloeding en de werking van ons brein, omkleed met een flinke dosis muziek.

Toegangskaarten

Speciaal voor lezers van Eilanden-Nieuws stelt XSARUS 10 tickets t.w.v. € 149,00 beschikbaar. Mensen die interesse hebben kunnen contact opnemen met XSARUS via 0187-747400 of info@xsarus.nl. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.worldofcommerce.nl.