SchuldHulpMaatjes aan de slag!

GOEREE-OVERFLAKKEE - Eind april 2019 zijn 10 gecertificeerde maatjes op Goeree-Overflakkee gestart om hulpvragers in hun schuldenproblematiek bij te staan en/of hun financiële situatie op orde te brengen.

Voor mensen die hulp zoeken omdat ze schulden hebben en het lastig vinden hun financiële situatie op orde te krijgen.

Een gecertificeerde maatje heeft een training gevolgd om met de hulpvrager mee te denken en te helpen. Ze bieden praktische hulp zodat er weer overzicht komt in de inkomsten, uitgaven en onbetaalde rekeningen. Kortom dat de administratie weer op orde is. Een maatje is een raadgever, ondersteunt en luistert naar iemands persoonlijk verhaal en kijkt ook naar persoonlijke omstandigheden. Met als doel dat de hulpvrager in de toekomst weer de regie heeft over de eigen boekhouding. De maatjes doen dit vanuit een christelijke overtuiging voor álle inwoners van Goeree-Overflakkee.

Maatje worden?

Begin 2020 start een nieuwe training . SchuldHulpMaatje Goeree-Overflakkee is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die mensen willen helpen om uit de schulden te komen om daarna schuldenvrij te blijven. Nieuwsgierig? Lees de verhalen op www.schuldhulpmaatje.nl.
Interesse? Neem dan contact op met de coördinator.

Meer informatie

Aanmelden voor hulp kan via de website https://schuldhulpmaatje.nl/locatie/goeree-overflakkee, of via de coördinator Gerben van Asperen, e-mail shmgo.gvanasperen@gmail.com, telefoon 06 47 02 31 26.