Ont-moet gaat weer beginnen!

GOEDEREEDE - Het afgelopen zijn Frans en Kommy van Heest uit Goedereede begonnen met Ont-moet. Men is gestart om elkaar te ontmoeten, te praten, te luisteren en te bidden.

"Wij denken dat God ons gemaakt heeft om Hem te aanbidden en Hem zichtbaar te maken door ons leven heen. Daar hebben we elkaar hard voor nodig. We lijken elkaar soms niet te vinden en blijven 'veilig' in ons eigen straatje, terwijl we juist met elkaar zoveel sterker staan".
De komende periode zijn er zes avonden gepland waarbij een spreker wordt uitgenodigd. De avonden starten om 20.00 uur, vanaf 19.45 uur is een ieder welkom voor koffie/thee. Rond half 10 kan men weer toegerust naar huis. De avonden worden gehouden in verenigingsgebouw Oostdam te Goedereede. De data zijn: 13 november, 15 januari, 19 februari, 25 maart, 15 april en 20 mei.
"We laten ons leiden door de tekst: God houdt van jullie. Hij heeft jullie uitgekozen en jullie horen nu bij Hem. Daarom moeten jullie goede dingen doen: Je moet van harte meeleven met anderen. Je moet vriendelijk voor elkaar zijn en geduldig. Denk niet aan jezelf, maar accepteer elkaar en vergeef elkaars fouten. Want Christus heeft ook jullie je fouten vergeven. Maar het allerbelangrijkste is: houd van elkaar", aldus Frans en Kommy.