Afbeelding
Foto:

Zesdaagse Wintersfeerreis naar Tirol

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het wintergevoel meemaken in een betoverend winterlandschap? Ga mee met een gezellige groep mensen uit uw omgeving.

Reisleider Jaap Mackloet heeft in samenwerking met Beter-uit reizen een mooie zesdaagse reis samengesteld. Het programma is gevarieerd met iedere dag een leuke excursie in de omgeving. Het hotel staat in Telfs, zo'n 25 km. van Innsbruck. Tijdens de week wordt er bezoek gebracht aan Seefeld, Stans, Kufstein, Rattenberg en Innsbruck. Allemaal plaatsen voor leuke activiteiten.
Maandag 3 februari start de reis in Middelharnis en eind van de dag hoopt men aan te komen bij hotel Munde in het centrum van Telfs. Dit door familie beheerde hotel biedt ruime kamers, voorzien van alle gemakken en veel faciliteiten. Zaterdag 8 februari hoopt men weer terug te zijn op Flakkeese bodem, na een afscheidsdiner onderweg. De prijs voor deze zesdaagse reis is € 585,- bij 35 – 39 personen, € 605,- bij 30 – 34 personen (ontbijt + diner). Zin gekregen in deze reis? Kijk voor volledig programma en boeking op www.beter-uit.nl/wintersfeerreistirol2020 of bel 088-3100500. Boek snel, want deze aanbieding heeft een korte looptijd.