Afbeelding
Foto:

Sponsorcontract De Jonge Spartaan en Gebroeders Geelhoed B.V.

MIDDELHARNIS - Jaarlijks is de sponsorcommissie van de voetbalvereniging De Jonge Spartaan actief om nieuwe sponsoren te werven en de contracten met de huidige sponsoren te verlengen.

Ook dit seizoen zijn er weer een aantal sponsoren welke hun overeenkomst hebben verlengd of zich bij onze vereniging hebben aangesloten. Recent is er een contract afgesloten met: Gebroeders Geelhoed B.V.
De enthousiaste ondernemers Lars en Niels Geelhoed met op de achtergrond hun vader Joop, die al jarenlang actief is bij de voetbalvereniging De Jonge Spartaan, hebben een driejarige sponsorovereenkomst getekend bij de club. De naam van dit bedrijf zal onder andere worden uitgedragen op de site en natuurlijk op de shirtjes van een elftal. Zij verbinden hun jonge bedrijf aan De Jonge Spartaan. Directeur Lars Geelhoed vult hierbij aan: "Wij denken hiermee de naamsbekendheid van ons bedrijf een nieuwe impuls te geven doordat onze naam op diverse manieren zal verschijnen voor de aankomende drie jaar. Het is dan ook een bewuste keuze om dit niet voor even te doen, maar voor een langere periode bij een vereniging die nog niet heel lang bestaat, zoals wij. Wij zijn ook een nieuw en enthousiast bedrijf, net zoals De Jonge Spartaan. Ook zij zijn dus geen eendagsvlieg. We kijken uit naar de samenwerking"