Afbeelding
Foto:

Adviesgroep De Vogel ook de komende jaren naamgever Champions League

GOEREE-OVERFLAKKEE - De Champions League kent u waarschijnlijk als een van de grotere mondiale voetbalevenementen. Als inwoner van Goeree-Overflakkee is de kans groot dat u ook bekend bent met de lokale equivalent, een van de drukbezochtste sportevenementen in de regio. Het Champions League toernooi in Recreatiecentrum De Staver is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een traditie in de regio. Het toernooi trekt elk jaar duizenden bezoekers.

Adviesgroep De Vogel, de financieel adviseur met vestigingen in Middelharnis en Ouddorp, is vanaf 2015 hoofdsponsor en naamgever van de Champions League. Directeur Jan Peter Robijn en de organisatie van het zaalvoetbal toernooi zijn recent tot een nieuwe driejarige overeenkomst gekomen. "De Champions League is een sportevenement waarin niet alleen de selectieteams van de heren centraal staan. Het is voor de jeugd en de dames ook een mooi platform om zichzelf te laten zien. Als lokaal betrokken bedrijf leveren we graag een bijdrage aan de Champions League. En dat niet alleen in financiële zin. Al vanaf het begin denken we mee met de organisatie om een zo goed en zo leuk mogelijk toernooi voor iedereen neer te kunnen zetten", aldus Jan Peter Robijn.

"Iedereen wil erbij zijn"

Peter Wielhouwer organiseert het toernooi samen met Esli van Eekelen en Guus Üstun sinds 2011. "In 2010 hebben we het toernooi niet gehouden en dat leidde direct tot nogal wat teleurgestelde reacties. Wij zijn het daarom direct weer op gaan pakken en hebben een doorstart gemaakt. Al vanaf het begin wisten de vele toeschouwers de weg naar De Staver weer te vinden. Daar hebben wij niet zo veel voor hoeven te doen. Het toernooi heeft een naam opgebouwd en iedereen wil erbij zijn. We zijn blij dat De Vogel ook de komende jaren een bijdrage wil leveren aan het toernooi."

Finaledag op 30 december

De data voor de speeldagen van de dames en de heren zijn 20, 23, 27, 28 en 30 december. Op maandag 30 december is de finaledag, welke wordt afgesloten met een mooi feest. De data voor de toernooien van de andere teams zijn 21 december (JO9 en JO11), 23 december (JO13 en JO15), 24 december (JO17) en 28 december (veteranen).