Afbeelding
Foto:

Gevarieerd concert in Ouddorpse Hervormde Kerk

OUDDORP – Zaterdag 2 november zal er in de Dorpskerk van Ouddorp een groot concert gehouden worden. Op deze avond zijn er drie koren aanwezig uit Goedereede onder leiding van Berdien Dekker-van Willigen. Ook zal Eloïse Grinwis uit Ouddorp deze avond een solozang ten gehore brengen.

Kinderkoor Kadosj, Jeugdkoor Hadar en het Christelijk Mannenensemble Goeree zullen deze avond hun stemmen laten horen. Martin Kolff bespeelt het orgel en de piano.
Het enthousiasme van het kinderkoor zal ook op deze avond weer gezien en gehoord worden. Het kinderkoor dat inmiddels ruim 16 jaar bestaat laat u graag bekende en nieuwe liederen horen. Jeugdkoor Hadar zal haar zuivere klanken laten horen ook in samenwerking met de tien mannen van het mannenensemble. U zult genieten van een heerlijk concert met uiteraard ook samenzang.
Na afloop van de avond is het solo-album van Eloïse Grinwis (His Endless Love) te koop voor 15 euro. Daarmee ontvangt u een prachtige cd en steunt u twee goede doelen; Stichting VBOK/SIRIZ. Stichting Ruth's Shelter (hulp aan straatkinderen in Kenia) mocht op 21 september j.l. al 1000 euro ontvangen vanuit de voorverkoop van de cd's. Meer informatie hierover op de facebookpagina van Eloise Solocd.
De kerk is open vanaf 19:00 uur en de avond begint om 19:30 uur. Namens de koren, musici en soliste wordt u van harte welkom geheten in de Dorpskerk van Ouddorp aan de Weststraat 2. De toegang is gratis en er is een collecte voor de onkosten.