Kernactiviteiten

GOEDEREEDE

Jongerendienst

Op zondag 27 oktober om 18.30 uur zal er in de Hervormde Kerk aan de Kerkpad 3 een jongerendienst plaatsvinden. Thema op deze zondagavond is: 'Beter vandaag een christen dan morgen'. Een thema dat voor zowel jong als oud een actueel onderwerp is in deze tijd. Vanuit het Bijbelboek Prediker willen men samen gaan onderzoeken wat de Bijbel hierover zegt. De dienst wordt geleid door ds. M.K. de Wilde. Na de dienst zijn jong en oud van harte uitgenodigd om elkaar te ontmoeten in de Ark.

HERKINGEN

Boekverkoop

Zaterdag 26 oktober is het Scharrelloodsje in Herkingen open. Deze ochtend zal er naast een grote tweedehands boekverkoop ook vers gebakken patat worden verkocht. Het Scharrelloodsje is al open om 9:30 uur. Vanaf 10:30 uur tot 13:00 uur worden de patat en hamburgers gebakken.De opbrengst is voor de instandhouding van de Hervormde Gemeente in Herkingen.

Winterfair

Zaterdag 2 november is er een winterfair op Onderlangs 6 in Herkingen. Er is van alles te koop: Tweedehands spulletjes, boeken van v.d. Boom, Sassie's sieraden en tassen, Aloë Vera van Rachel Koppelaar, speelgoed, prachtige fotokaarten, kaas, noten en stoffen, fruit, beenmode Janssen, kruudplaetjes, oliebollen, zelfgemaakte saucijzenbroodjes. Eet gezellig een frietje, broodje kroket, of hamburger. Of drink koffie in de koffiehoek, met heerlijke appelplaatkoek, speculaas of cake. Laat u eens fotograferen door de eigen fotograaf Roos. De fair is van 10.00 tot 14.00 uur.

MELISSANT

Klaverjasmiddag

Woensdag 23 oktober is er een klaverjasmiddag bij de golfbaan aan de Bouwdijk. Aanvang is vanaf 13.15 uur. Kosten bedragen 3,00 euro aan inschrijfgeld. Aanmelden kan via tel: 0655734858 of 0187605060

NIEUWE-TONGE

Zangavond

Op zaterdag 26 oktober wordt er een (samen)zangavond gehouden m.m.v. Bovenstemgroep Goeree-Overflakkee o.l.v. Corné de Geus en het Zeeuws Panfluitensemble Muzica o.l.v. Marco van der Lee. Het thema is: God is ons een toevlucht. Deze avond zal plaatsvinden in de Hersteld Hervormde Kerk aan de Westdijk 37. Aanvang 19.30 uur, de kerk is open vanaf 19.00 uur. De toegang is vrij. Er zal een collecte gehouden worden voor de aflossing van het kerkgebouw.

OOLTGENSPLAAT

Diabetescafé

Donderdagavond 7 november vanaf 19.15 uur is er het Diabetescafé bij huisartsenpraktijk Boom & Driece aan de Langeweg 27. In samenwerking met Diabetes Vereniging Nederland nodigt Zorggroep Haringvliet u uit voor het Diabetes Café. Tijdens dit diabetescafé staan men stil bij de invloed van voeding op je bloedglucosewaarden en wat je kunt doen om zo goed mogelijke bloedglucosewaarden te bereiken met voeding. Willie Bennik vertelt er meer over. Ga naar huis met tips en informatie waar je wat aan hebt. Het diabetescafé over voeding is een informatieve bijeenkomst voor en door mensen die iets met diabetes te maken hebben.

OUDDORP

55+ Bingo

Woensdag 30 oktober, organiseren de vrijwilligers van de 55+ club weer een bingo. Om 14.00 uur bent u van harte welkom in de Dorpstienden in Ouddorp. Het belooft een gezellige middag te worden en er zijn weer mooie prijzen te winnen. De kosten bedragen 6,00 euro inclusief een kopje koffie of thee. Woensdag 6 november zijn er geen clubactiviteiten in verband met dankdag, wel kunt u koersballen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke van Dam tel.0187 682319 of stichting ZIJN tel. 0187 483366 e-mail: c.vermeulen@zijngo.nl

OUDE-TONGE

Bingo

De Zonnebloem Goeree-Overflakkee organiseert op woensdag 6 november een Bingo. Er worden 5 rondes gespeeld met mooie prijzen. U ontvangt ook een gratis lot voor de verloting. De locatie is Stichting ZIJN aan de Bernhardstraat 27. De inloop is vanaf 13.30 en er wordt gestart om 14.00. De kosten voor deelname zijn € 5,00. Dit is inclusief koffie/thee en cake bij ontvangst, tijdens de pauze is er tijd voor een hapje en een drankje.

SOMMELSDIJK

Bingo

Zaterdag 26 oktober om 19.30 uur wordt de bingo van de O-G-O gehouden in het wijkgebouw de Zwaluw aan de Sperwer 55. De zaal opent om 19.00 uur, koffie en thee is gratis bij binnenkomst. Er worden elf rondes gepeeld van 6,50 euro, daarnaast zijn er nog negen gratis prijsjes te winnen.

Vrouwenavond LEeF

Op zaterdag 2 november 2019 organiseert LEeF (Ladies Event Flakkee) weer een interkerkelijke vrouwenavond. Het thema dit jaar is 'Gods geliefde kind'. Schrijfster Jolanda de Faria zal hierover spreken. Aansluitend is er een creatieve verwerking. De vrouwenavond is aan de Boerenweg 10. De avond begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur en is rond 21.30 uur afgelopen. Kaarten kosten 10,00 euro, ze zijn te koop bij Boekhandel Akershoek (Ouddorp) en Boekhandel v.d. Boom (Sommelsdijk). Meer informatie over LEeF is te vinden op de Facebookpagina: www.facebook.com/vrouwendagGO.

STELLENDAM

Cakeverkoop

Zaterdag 9 november organiseert de activiteitencommissie van de Hersteld Hervormde Gemeente van Stellendam een verkoopactiviteit in samenwerking met cakebakkerij Van der Spoel. Er is keuze uit 4 soorten cake: roombotercake en marmercake (425 gram), browniecake en boluscake (375 gram). De cake kost € 3,50 per stuk en 3 stuks voor € 9,00. De bestellingen kunnen worden doorgegeven tot en met 2 november a.s. via de mail diana_kievit@hotmail.com. Op 9 november kan tussen 09.00 en 10.30 uur de bestelling worden afgehaald in de Beth-El Kerk, aan de Voorstraat 108. Thuisbezorging in Stellendam is ook mogelijk.