Afbeelding
Foto:

Schrijver Hans Mijnders te gast bij de Eben Haëzerschool

GOEDEREEDE-HAVENHOOFD - Op de Eben Haƫzerschool te Goedereede Havenhoofd zijn er vanaf 2 oktober diverse activiteiten rondom de kinderboekenmaand en het thema "Op reis".

In deze periode is er extra aandacht voor het belang van lezen en kinderboeken. Op de Eben Haƫzerschool is al jaren een professioneel opgezette bibliotheek voor alle kinderen, met daarin boeken van allerlei niveau; een Engelstalige afdeling, boeken voor kinderen met leesproblemen en informatieboeken voor alle leeftijden.
Op woensdag 16 oktober kwam schrijver Hans Mijnders vertellen aan groep 5 t/m 8. Vanaf 12 uur was er dan ook gelegenheid om gesigneerde boeken van de schrijver te kopen in de boekenmarkt. De opbrengst van de boekenmarkt komt ten goede aan de schoolbibliotheek. Donderdag 17 oktober werd de voorleeswedstrijd gehouden. Een jaarlijks terugkerend evenement op school waarbij de voorleeskampioen gekozen wordt!
Dit jaar is de winnaar Isaac Bezuijen. Hij las voor uit het boek "De reuzenperzik" van Roald Dahl. Hij mag de school vertegenwoordigen bij de volgende ronde.

Afbeelding