Afbeelding
Foto:

Kringloopwinkel Woord en Daad bedankt alle bezoekers en vrijwilligers op de verjaardag

MIDDELHARNIS - Zaterdag 5 oktober werd het tweejarig bestaan van de Kringloopwinkel gevierd in en rond het pand aan de Zernikeweg te Middelharnis.

De organisatie werd getrakteerd op een dag mooi weer, zodat ook buitenactiviteiten gehouden konden worden. Bij het naderen van de winkel werd al snel duidelijk dat er wat aan de hand was, want de straten in de omgeving stonden de hele dag vol met auto's van bezoekers. Vele honderden mensen brachten deze dag een bezoek aan de winkel en konden buiten al kennis maken met kramen informatie en koopwaar. Ook binnen in de winkel was het gezellig druk, want er was 10% extra korting op de toch al kleine prijsjes.

Veiling

Bij de kassa was een doorlopende rij mensen die hun koopwaar afrekenden en een leuke verrassing meekregen als dank voor hun bezoek. De veiling was ook dit jaar weer een onderdeel van de dag, de veilingmeester sloeg vele malen met de hamer op tafel, zodat weer een leuk artikel een nieuwe eigenaar kreeg.
De vele vrijwilligers die alles in goede banen moesten leiden hadden eer van hun aanwezigheid, want er was veel werk aan de winkel, in goede sfeer waren zij de gastvrouwen/heren van de winkel. Dan nadert de klok van 4 uur, wat betekent dat de winkel gaat sluiten, maar er bleef volk komen en de financiële mensen waren drukdoende om alle 'geldbakjes' te tellen en te verwerken in het kassasysteem.
Toen alles was verwerkt en een druk op de knop het resultaat weergaf, werd iedereen stil van wat er deze week was verkocht: ruim € 7000,00 omzet was het resultaat van afgelopen week.
Moe maar voldaan keerden de vrijwilligers naar huis om dit te verwerken en bij te komen.
De Stuurgroep bedankt iedereen die heeft meegewerkt om deze dag tot een succes te maken, zowel klanten als bedrijven, die vaak belangeloos hun diensten of producten aanbieden.