Afbeelding
Foto:

Presentatieavond 'Wijn in de Bijbel'

GOEREE-OVERFLAKKEE - Opnieuw wordt er door GoedeReede Wijnen een presentatieavond georganiseerd over 'Wijn in de Bijbel'.

Na een geslaagde eerste presentatieavond, wordt er nu twee keer een presentatie op Goeree-Overflakkee georganiseerd. Op 1 november is er een presentatie in wooncomplex Westvoorne in Goedereede en op 14 november in de grote zaal in wooncomplex Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk.

De avonden starten om 19.45 uur en vanaf 19.30 uur zullen de deuren opengaan. Dit zal een boeiende en interessante presentatie worden. Wijn is niet alleen heden ten dage heel populair, ook in de Bijbel was wijn aanwezig in het dagelijks leven. Gert-Jan van Veen zal u hierover alles vertellen.
Na intensieve studie van alle teksten in de Bijbel die met wijn te maken hebben, is deze presentatie ontstaan. Aan de orde komen: geschiedenis en gebruiken van wijn in de Bijbel, spreuken over wijn en de lessen die God ons daaruit wil leren.

De entree bedraagt € 10,00. Dit is inclusief koffie en thee. Tijdens deze avond is er ook een wijnproeverij met 6 wijnen uit Israël, het land van de Bijbel. Als u hieraan wilt deelnemen, is de entreeprijs € 15,00.

U kunt zich opgeven via e-mailadres: goedereedewijnen@gmail.com of via 06-15 34 60 28.