Afbeelding
Foto:

Feest voor Gastouderbureau Bij Humpie

DIRKSLAND - Deze maand hangen de slingers op bij gastouderbureau Bij Humpie, want op 1 oktober bestond het gastouderbureau 1 jaar. En dat is toch een klein feestje waard.

"Afgelopen jaar hebben we al heel wat kindjes een fijne plek kunnen geven bij de verschillende gastouders op Goeree-Overflakkee. Gastouders die voldoen aan alle wettelijke eisen en die met heel veel liefs uw kindje opvangen. Super blij ben ik dan ook met alle hulp welke ik afgelopen jaar gekregen heb en met de leuke groep gastouders welke we nu al hebben," aldus de eigenaresse Natalie van Hoorn.
Natalie krijgt leuke reacties van gastouders:
Gastouder Esmeralda uit Stad aan 't Haringvliet: "Het bureau waar aandacht en vertrouwen voorop staat, voor de gastouder en de vraagouder."
Gastouder Mirjam uit Sommelsdijk: "Natalie is zeer betrokken bij het plaatsen van de kinderen, er wordt goed geluisterd naar de wensen en behoeftes van zowel vraagouders als gastouders. Het is fijn samenwerken, je kan er altijd terecht en dat is fijn!"
Gastouder Anita uit Dirksland: "Als ik aan jou als persoon denk, werk je keihard voor je bureau, je vraagouders en je gastouders. Open, vriendelijk, persoonlijk, inlevingsvermogen, er staan voor iedereen."
Gastouder Elisa uit Middelharnis: "De kracht van het regionale gastouderbureau bij Humpie is de enorme warmte en persoonlijkheid waarmee ouders en gastouders elkaar vinden om liefdevol kinderen op te laten vangen. Natalie is er heel sterk in om de kinderopvang juist in deze gezinssfeer te laten groeien. Dit zorgt voor blije kinderen in de opvang."
Gastouder Macha uit Stellendam: "Betrokken bij de wensen en behoeftes van zowel vraagouder als gastouder."
Vanaf het begin is er al veel vraag naar gastouders en deze vraag groeit nog steeds. Daarom zijn wij opzoek naar geschikte gastouders op Goeree-Overflakkee. Ben je gastouder of wil je gastouder worden? Meld je dan snel aan als gastouder via www.bijhumpie.nl of bel 06-15426931.