Afbeelding
Foto:

Wonen in een nieuw appartement in Oude-Tonge?

Advertorial

Jarenlang is er niet gebouwd in Oude-Tonge. Maar daar gaat verandering in komen. Op de locatie waar voorheen verzorgingshuis Ebbe en Vloed te vinden was, komt het nieuwbouwproject De Dijkgraaf. Het bestaat uit 19 eengezinswoningen en een prachtig appartementencomplex met 25 woningen. Er zijn nog appartementen beschikbaar voor de verkoop.

Het appartementencomplex op de hoek van de Oostdijk en de Mariniersweg bevat diverse typen woningen. Ze zijn stuk voor stuk zeer duurzaam: zonder gasaansluiting, super geïsoleerd en voorzien van een bodemwarmtepomp. Elk appartement heeft een balkon. Verder is er een parkeergarage, die het gebouw als het ware optilt, wat in veel gevallen een prachtig uitzicht oplevert over de Spuikom en de polders.

Betaalbaar

Zeer interessant is dat de prijzen van deze appartementen zonder meer betaalbaar zijn: vanaf 250.000 euro. Er zijn nog twee/drie- en vierkamerappartementen beschikbaar. Interesse? Maak een vrijblijvende afspraak met Albert van Rossum van Van Rossum Makelaardij. Meer informatie is te vinden op www.wonenindedijkgraaf.nl en www.vrmakelaardij.nl. Of bel 0187-486343.

Afbeelding