Afbeelding
Foto:

"Marina KiKa-havendag was top"

STELLENDAM - "Het was een geweldige dag, de Marina KiKa-havendag afgelopen zaterdag in Stellendam. Alle ingrediënten waren aanwezig om er een perfecte dag van te maken: een prachtige locatie, gezellige mensen en er is een super bedrag voor de stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) opgehaald", aldus Kees Witte van KiKa GO.

Er waren demonstraties, streekproducten die men kon proeven en kopen, gerookte paling, gebakken vis, gewokte mosselen, Stellendamse garnalen, rabarberbubbels en nog veel meer heerlijke producten. Dit alles met medewerking en ondersteuning van vele lokale bedrijven.
Voetballer Robin van Persie had een Feijenoordshirt Speciaal voor KiKa gesigneerd en ter beschikking gesteld, waar op geboden kon worden en hier werd ook veel op geboden. Het shirt heeft 1700 euro voor KiKa opgebracht en om 17.00 uur had KiKa Kees de eer om het shirt aan de hoogste bieder (Barend) te overhandigen. Dat deze dag een succes was, bleek wel nadat alle bedragen waren binnengekomen en opgeteld. De teller bleef staan op is € 4643,65 voor KiKa. "Het was echt niet normaal", aldus een super gelukkige KiKa Kees. "Wat ben ik iedereen dankbaar, de mensen van de Marina jachthaven, van Restaurant Loef, de standhouders en de sponsoren van deze dag. Echt super. Volgend jaar september is er weer een Marina KiKa-havendag, hebben ze mij al verteld, en we gaan er zeker weer met zijn allen een mooie dag van maken".