Kernactiviteiten

ACHTHUIZEN

Bingo

De Plaatselijke Commissie van Stichting ZIJN organiseert voor alle 55- plussers van Achthuizen op woensdag 9 oktober een gezellige bingomiddag. De middag begint om 13.30 uur. De kosten zijn € 4,00 per persoon. De middag wordt gehouden in het Buurthuus aan de Kloosterstraat 10.

Kaartmiddag

De plaatselijke commissie van Stichting ZIJN houdt op maandag 7 oktober om 13.30 uur een kaartmiddag. De kaartmiddag wordt gehouden in het Buurthuus, Kloosterstraat 10 in Achthuizen. U kunt jokeren of klaverjassen. De kosten bedragen € 4,00 inclusief koffie of thee.

DIRKSLAND

Tijdrede

Dinsdag 1 oktober organiseert de plaatselijke SGP afdeling Dirksland een tijdrede met dominee G.W.S. Mulder. De tijdrede vindt plaats om 19.30 uur in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente aan de Mozartsingel 2.

VVO Ledenvergadering en speelmiddag

Op zaterdag 28 september wordt de jaarlijkse ledenvergadering van de VVO gehouden in de NH kerk aan Ring 2 om 14.00 uur. Aansluitend is er de gelegenheid om het pas gerestaureerde fraaie Kúnckel orgel uit 1803 te beluisteren en te bespelen.

Opbrengst KWF Kankerbestrijding

De collecte voor KWF Kankerbestrijding in Dirksland heeft maar liefst € 4.077,80 opgebracht. Dankzij uw vrijgevigheid kan KWF investeren in haar doelen. Zodat minder mensen kanker krijgen, meer mensen genezen en meer mensen beter kunnen leven met de ziekte. Hartelijk dank voor uw bijdrage!

GOEDEREEDE

Opbrengst collecte Prinses Beatrix Spierfonds

De opbrengst van de onlangs gehouden collecte van het Prinses Beatrix Spierfonds heeft in Goedereede € 951,11 opgebracht. Alle gevers en collectanten worden hartelijk bedankt. Wie de collecte gemist heeft en toch een donatie wil geven, kan dit doen op giro 969 ten name van het Prinses Beatrix Spierfonds.

MELISSANT

Inleveren hoeden en boeken

Voor de verkoopdag van de vrouwenvereniging op donderdag 17 oktober kunnen tweedehands hoeden en boeken ingeleverd worden. De hoeden en boeken kunnen ingeleverd worden aan de Nolleweg 10 bij mevr. J. Leijdens-Karzijn, tel.: 603998.

MIDDELHARNIS

Koor- en samenzangavond

De zendings- en evangelisatiecommissie van de Gereformeerde Gemeente nodigt u van harte uit om mee te zingen op zaterdagavond 28 september. De avond wordt in de Sionkerk aan de Landbouwweg gehouden. De opbrengst is bestemd voor het deputaatschap Evangelisatie. Ds. G. Pater verzorgt de sluiting van de avond. De avond begint om 19.30 uur.

Cursus Geestelijke Vorming

Op donderdag 26 september om 19.45 uur start de eerste cursusavond Geestelijke Vorming. Dr. C.P. de Boer zal een lezing geven over de kerk en het kerkelijk leven in de Nieuw Testamentische periode.

Kaarttoernooi

Op zaterdag 5 oktober organiseert Stichting ZIJN in het Wijkcentrum aan de Doetinchemsestraat 27 een open kaarttoernooi. Hier zijn jong en oud welkom om hun spelvaardigheid in het jokeren en klaverjassen met elkaar te meten. Uiteraard zijn er lekkere prijzen te winnen. In de pauze is er een kleine verloting. 6 bonnen voor 2,50 euro. U bent welkom vanaf 13.00 uur, om 13.30 uur begint het toernooi. De deelnemersprijs is 3,00 euro per persoon en is inclusief een kopje koffie. Voor meer informatie kunt u bellen met het Wijkcentrum, tel. 0187-483366.

Natuurwandeling

Gezond Natuur Wandelen, donderdag 3 oktober, start 10.00 uur bij Het Diekhuus, Beneden Zandpad 7. Voor meer informatie: www.gezondnatuurwandelen.nl of bel Cor Tanis, tel.: 06-55557620.

OOLTGENSPLAAT

Verkoop

Op zaterdag 28 september houdt de vrouwenvereniging een verkoping tussen 09.00 en 13.00 uur aan de Van Weelstraat 1. Er staat van alles te koop: creatieve spulletjes, pindakransen, herfststukjes, boeken, kerstkaarten, groente en fruit, noten en pinda's. Ook is er een grote kraam met panty's, maillots en sokken. De snuffelschuur Alles Wisselt is ook open.

Breicafé

Op donderdag 10 oktober is er Breicafe van 19.30 tot 22.00 uur in 't Centrum aan de Weesmolenstraat 12. Een avond gezellig haken, breien of borduren, of alleen een bakje doen. Zelf materialen meenemen. Entree is € 2,00 inclusief koffie/thee. Voor informatie kunt u bellen met Ati Verwoerd, tel.: 06-40701181.

OUDDORP

Opbrengst collecte Prinses Beatrix Spierfonds

De opbrengst van de onlangs gehouden collecte van het Prinses Beatrix Spierfonds heeft in Ouddorp € 3245,58 opgebracht. Alle gevers en collectanten worden hartelijk bedankt. Wie de collecte gemist heeft en toch een donatie wil geven, kan dit doen op giro 969 ten name van het Prinses Beatrix Spierfonds.

OUDE-TONGE

Breicafé

Woensdagavond 9 oktober is het Breicafé weer geopend. Het Breicafé wordt gehouden in het Infocentrum aan de Bernhardstraat 27. Het is geopend van 19.30 tot 21.30 uur.

Bingo

Op vrijdag 27 september organiseert ASV-Oostflakkee in het infocentrum van Stichting ZIJN aan de Bernhardstraat 27 een bingo. De zaal opent om 19.00 uur en vangt aan om 19.30 uur. Er worden 10 rondes gespeeld voor 7,50 euro, met een gratis kop koffie of thee. Iedereen is welkom.

SOMMELSDIJK

Bingo

Zaterdag 5 oktober organiseert de O-G-O een bingo in het wijkgebouw De Zwaluw aan de Sperwer 55. De zaal opent om 19.00 uur, de bingo vangt aan om 19.30 uur. Er worden 11 rondes gespeeld voor 6,50 euro, daarnaast zijn er nog 9 gratis prijzen. In de pauze is er verkoop van twee extra rondes voor 1 euro per ronde. De koffie/thee is gratis.

Bingo

Woensdag 9 oktober organiseert de O-G-O een bingo in het wijkgebouw De Zwaluw aan de Sperwer 55. De zaal opent om 13.00 uur. er worden 9 rondes gespeeld voor 3,50 euro, daarnaast zijn er nog 9 gratis prijsjes. In de pauze is er nog verkoop van twee extra rondes voor 1 euro per ronde. Na de bingo is er nog een verloting.