Winterkleding gezocht voor kledingbeurs

GOEREE-OVERFLAKKEE - De organisatoren van de kledingbeurs, die op vrijdag 4 oktober zal worden gehouden, zijn hard op zoek naar winterkleding.

"Waarschijnlijk is er genoeg wat u niet meer past of wat u niet meer draagt. Wij kunnen dit nog goed gebruiken! Wij zijn namelijk op zoek naar mooie dames- en kinderkleding (bovenkleding) in alle maten/kleuren", aldus de organisatoren.
Op vrijdag 4 oktober van 15.30 tot 20.30 uur wordt de kledingbeurs georganiseerd. Het is een beurs voor dames en kinderen. De opbrengst van deze kledingbeurs is bestemd voor de MAF om Sjaak en Paulina Breen te steunen in het werk wat zij voor de MAF doen. De kledingbeurs wordt gehouden in het kerkgebouw van HHG Middelharnis/Sommelsdijk.
Kleding voor de beurs kan op verschillende plaatsen worden ingeleverd. Dit kan na contact met een van de volgende adressen: Ooltgensplaat: Jorina Provily; Middelharnis: Jolijn Melissant (melissant.p@solcon.nl); Middelharnis: Kathinka Jelier (kathinkajelier@gmail.com); Ouddorp: Annelies Slingerland (anneliesslingerland@kliksafe.nl).

Let op: graag schone, gewassen kleding zonder vlekken en compleet met eventuele knoopjes en riempjes e.d., gesorteerd inleveren in zakken. Wie wil helpen met het uitzoeken van de kleding, kan dit laten weten op één van bovenstaande adressen.