Bijbelstudieavonden Hans Wulffraat

MIDDELHARNIS - In het komende seizoen hoopt Hans Wulffraat een aantal Bijbelstudies te verzorgen over het Koninkrijk van God.

De studies worden bijna allemaal gehouden in Het Diekhuus en beginnen om 20.00 uur. De eerste studieavond is op woensdag 25 september en het onderwerp is 'Het Koninkrijk van God: Oude Testament'. Woensdag 9 oktober wordt de avond in het Wijkcentrum (Dienstencentrum), Doetinchemsestraat 27 in Middelharnis gehouden. Onderwerp: 'Het Koninkrijk van God: Intertestamentaire periode'. Woensdag 6 november (weer in Het Diekhuus) is het onderwerp 'Het Koninkrijk van God: Evangeliƫn 1'. Woensdag 13 november 'Het Koninkrijk van God: 'Evangeliƫn 2'. Woensdag 4 december: 'Het Koninkrijk van God: Brieven'. Woensdag 18 december: 'Het Koninkrijk van God: Openbaring'.
Hans Wulffraat is namens de ABC Gemeenten betrokken bij het seminarium. Hij heeft verschillende leidinggevende taken in gemeenten gehad. Sinds 2007 is hij predikant in de Chinese Evangelische Kerk 'Geloof, hoop en liefde' in Den Haag.
Op deze avonden is iedereen van harte welkom.