Cursus Reanimatie en AED

OUDDORP – De stichting Reanimatie en AED-opleiding Ouddorp van de Nederlandse Hartstichting start op woensdag 25 september en 2 oktober weer met een nieuwe opleiding hartreanimatie en gebruik van AED-apparatuur. De cursusavonden vinden plaats in De Vliedberg te Ouddorp en beginnen om 20.00 uur.

In twee avonden krijgt u de nodige achtergrondinformatie over de werking van het hart en de mogelijkheden van reanimatie. Er is vooral veel aandacht voor de praktische vaardigheden. Gekwalificeerde instructeurs leiden u op volgens de richtlijnen van de reanimatieraad en o.a. de Nederlandsche Hartstichting.
Omdat er ook in de eigen omgeving steeds meer AED-apparatuur wordt geplaatst, is het zeker zinvol om deze cursus te volgen. Hoe meer burgers zich deze kennis eigen maken, hoe meer mensen kunnen worden geholpen. Voor deze cursus gelden geen toelatingseisen. Bij voldoende vaardigheid wordt aan het eind van de cursus een erkend certificaat uitgereikt.

De totale kosten voor cursus, lesboek, certificaat, e.d., bedragen 35 euro. Opgeven kan t/m 24 september. Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht bij mevrouw Tineke Voogd, tel. 0187-681477.