Afbeelding
Foto:

Open Coffee GO-Linked op inspirerende locatie

GOEREE-OVERFLAKKEE – Korte felle regenbuien, een stevige wind, wegstuivend zand, flinke golven en daarboven een zich met krachtige kleuren boven de weidse zee vol schuimkoppen verheffende regenboog. Als dát geen inspirerende locatie is om als ondernemers, collega's, of in welk verband dan ook, een geslaagde netwerkbijeenkomst, brainstormsessie, training of teambuildingbijeenkomst te houden? Voor GO-Linked in elk geval wel. Dit eilandelijke netwerk van en voor ondernemers hield er donderdag 5 september zijn eerste Open Coffee na de zomervakantie, bij Boardroom Brouwersdam.

Tekst: Villerius Tekstproductie & Fotografie
Foto: Robin Schmidt Fotografie

Boardroom Brouwersdam (www.boardroombrouwersdam.nl) is midden op de Brouwersdam gelegen en vormt een bijzonder gelegen centrum waar bedrijven, organisaties of instellingen terecht kunnen voor bijeenkomsten van allerlei aard, al of niet in combinatie met een buitenactiviteit en een goed verzorgde catering. Eigenaar Erik Wijma, inmiddels ook vriend van GO-Linked, fungeerde voor de Open Coffee van 5 september graag als gastheer. Als ondernemer is hij al 10 jaar actief met het opzetten en begeleiden van uiteenlopende bedrijven. En vanuit zijn House of Strategy geeft hij ondernemers ook strategische adviezen, zo vertelde hij zijn gasten donderdagmorgen tijdens een korte presentatie. Erik ziet Boardroom Brouwersdam, dat onderdeel vormt van O'Neill Beach Center, als een nieuwe uitdaging, om bedrijven en de daarbij betrokkenen een exclusieve plek vol inspiratie en beleving te bieden om over zichzelf na te denken.

Ondernemersverhalen

Twee ondernemers vertelden tijdens een pitch over hun bedrijf. Arda Joppe van Vitaliteitspraktijk Arda Joppe te Stellendam werkt vanuit haar praktijk werkt ze mét en vóór haar cliënten aan een gezonde leefstijl en aan optimale vitaliteit. Hans Villerius presenteerde zijn bedrijf Villerius Tekstproductie & Fotografie. Hij schrijft, redigeert, corrigeert en fotografeert voor bedrijven, organisaties en instellingen. Daarnaast behoort ook huwelijks-, gezins-, en gelegenheidsfotografie tot het dienstenpakket.

Bijeenkomsten

Na deze korte presentaties kon vanuit de organisatie worden meegedeeld dat de eerstvolgende Open Coffee op dinsdag 29 oktober wordt gehouden bij Poppies Bakery Nederland te Melissant, dit in samenwerking met Agrarische Bedrijfsverzorging te Stellendam. En dat de jaarlijkse Kerstborrel op vrijdag 13 december zal worden gehouden bij Ondernemersdesk GO te Stellendam.

Kader: GO-Linked

GO-Linked is een eilandelijk netwerk van en voor ondernemers, zzp'ers, bestuurders en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties. Het doel van GO-Linked is het ondernemerschap en ondernemersorganisaties op Goeree-Overflakkee te bevorderen en met elkaar te verbinden. Zie voor meer info www.go-linked.nl.