Afbeelding
Foto:

Tafel van de Toermalijn in de Wereldwinkel

MIDDELHARNIS - De komende twee weken is er in de Wereldwinkel, Zandpad 134 te Middelharnis, een tafel te zien die is ingericht door Annet van Woestijne van de Toermalijn. Dat is een school voor yoga en een praktijk voor natuurgeneeskunde.

Afgelopen maandag heeft Annet van Woestijne van alle producten die er in de Wereldwinkel te koop zijn, het een en ander uitgekozen voor op 'de tafel van'. "Leuk om het stokje te ontvangen van Good-Luck, de korfbal en jeu de Boules vereniging. Prachtig dat wij een tafel van de Wereldwinkel mogen inrichten. Een mooie combinatie van Fairtrade, bewustwording en ontspanning".

De kundige etaleuses hebben met de door Annet gekozen artikelen de tafel zo ingericht dat deze een eenvoud, ingetogenheid echter mede ook door de kleurstelling een zekere kracht uitstraalt. Een blikvanger voor de etalage van de Wereldwinkel.

Annet van Woestijne vertelt dat zij als yogaschool en praktijk voor natuurgeneeskunde proberen bewust om te gaan met het milieu en zich te verdiepen in de oorsprong en achtergrond van de producten.

Bij aanschaf van producten in de Wereldwinkel staat vast dat de producent niet is uitgebuit, maar een faire prijs heeft ontvangen.