Afbeelding
Foto:

Tweede editie Haringvlietloop en Kika Kids Run

MIDDELHARNIS - Zaterdag 7 september wordt de tweede editie van de Haringvlietloop met de start en finish op het Havenhoofd van Middelharnis georganiseerd.

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de 5 km en 10 km loop, de route loopt langs de oevers van het Haringvliet. Net als vorig jaar is de startlocatie aan het begin van de buitendijk tussen het Havenhoofd van Middelharnis en Stad aan het Haringvliet. De finish locatie bevindt zich dit jaar naast het terras van cafetaria 't Hoad. Door deze aanpassing van het parcours zijn de loopafstanden nu exact 5 km en 10 km. De start van beide afstanden is om 14.00 uur. De inschrijving is open vanaf 12.45 uur op het terras van 't Hoad, kosten € 7,50 pp. De prijsuitreiking is om ongeveer 15.15 uur.
Voor de jeugd is er net als vorig jaar de Kika Kids Run. De jongste deelnemers (t/m 7 jaar) lopen een rondje van 500 meter over het terrein bij het strandje en de atleten van 8 t/m 11 jaar lopen 1.000 meter (twee rondjes op hetzelfde parcours).
De start van beide Kids afstanden is om 13.00 uur, inschrijven vanaf 12.00 uur. De kosten zijn € 5,00 pp. De prijsuitreiking is om ongeveer 13.15 uur
Alle deelnemers ontvangen een mooie herinneringsmedaille en op het finish terrein wordt een Kika speelplaats ingericht met oa. een springkussen. De opbrengst van dit evenement is voor Kika.