Exoduskerk opent kerkelijk jaar met Doe 's lief-kerkdienst

GOEREE-OVERFLAKKEE - Op een verrassende buitenlocatie organiseert de Exoduskerk op zondag 15 september een bijzondere startzondag. Golfbaan Catharinenburg in Melissant is voor het eerst decor voor een kerkdienst, waarin het thema 'Doe 's lief' centraal staat. Aanhakend bij de actuele #Doeslief-campagne van SIRE wil de kerk samen met haar leden én belangstellenden nadenken over de vraag hoe we in het dagelijks leven met elkaar omgaan. Tijdens de kerkdienst trekken bezoekers figuurlijk over de golfbaan van hole naar hole om te verkennen hoe we het gebod om lief te hebben in praktijk kunnen brengen.

Uniek lied

Jan de Visser, predikant van de Exodusgemeente, gaat voor en muzikant Johan van Broekhoven schreef voor de gelegenheid een uniek lied. Happy Music is er voor beeld, geluid, muziek en presentaties. De dienst begint om 10.30 uur en vanaf 9.45 uur is iedereen van harte welkom voor de inloop met koffie, thee en iets lekkers. Na de dienst is iedereen uitgenodigd voor een gezellige, gratis lunch. Kinderen van de basisschoolleeftijd kunnen een golfclinic volgen en voor de allerkleinsten is er crèche aanwezig.

Praktische informatie

Voor de golfclinic en lunch kunt u zich aanmelden bij Jeannette Kastelein. Stuur hiervoor een mailtje met uw naam en het aantal personen dat u wilt aanmelden naar jeannette-kastelein@kpnmail.nl of bel of sms naar 06-20176052. Wilt u graag komen, maar heeft u geen vervoer? Neem ook dan even contact op, en het vervoer wordt geregeld. Bezoekers kunnen gratis parkeren op het grasland naast de golfbaan. Passagiers die moeilijk ter been zijn, kunnen uitstappen bij de golfbaan, waarna de bestuurder de auto kan parkeren.