Gymnastiekvereniging S.S.S. start seizoen met twee nieuwe juffen.

NIEUWE-TONGE - Na de zomervakantie is het weer tijd om wat meer te gaan bewegen. Daarvoor kunt u vanaf 2 september weer bij S.S.S. terecht.

Bij S.S.S. worden er geen topprestaties van u verwacht en speelt naast bewegen ook gezelligheid een rol.
Als je van gymmen houdt en je zit op de basisschool, dan is het gymuurtje op de maandag echt iets voor jou. Juf Leny geeft al jaren heel enthousiast leiding en leert je allemaal leuke gymoefeningen.
Op dinsdagavond geeft meester Addie, ook een heel bekwame lesgever, altijd een hele leuke gymles voor de jongens.
Voor de dames die graag fit willen zijn geeft juf Leny op de dinsdagavond een uur recreatieve gym, met grondoefeningen en af en toe eenvoudige oefeningen op een toestel. We sluiten vaak af met een balspel.
Wil jij swingen op vrolijke muziek en zit je in groep 3 t/m 8? Dan is de les Music & Dance, gebaseerd op Batuka, een les voor jou! Elke donderdagavond kun je een uur dansen met onze nieuwe juffen, Emi en Ashleigh.
Bewegen en zweten op de lekkerste muziek. Eén uur alle spieren in je lichaam trainen door middel van dans en meer. Donderdagavond biedt S.S.S. de les Fit & Dance aan. Een les speciaal voor volwassen dames, ook gegeven door Ashleigh en Emi.

Lesaanbod:

Maandag: 15.30 uur tot 16.30 uur meisjes groep 3 t/m groep 4. 16.30 uur tot 17.30 uur meisjes vanaf groep 5.

Dinsdag: 18.00 uur tot 19.00 uur jongens vanaf groep 3. 20.00 uur tot 21.00 uur dames recreatief.

Donderdag: 18.15 uur tot 19.15 uur Music & Dance. 19.30 uur tot 20.30 uur Fit & Dance.

De lessen van S.S.S. worden gegeven in de sportzaal aan de Kerkstraat in Nieuwe-Tonge. Voor meer informatie over de lessen kunt u terecht op de Facebookpagina van S.S.S.: www.facebook.com/gymnastiekverenigingsss.