Stefan en Gerriët Maliepaard met hun kinderen (foto: Arjo van der Graaff).
Stefan en Gerriët Maliepaard met hun kinderen (foto: Arjo van der Graaff). Foto:

Zomers Zanguur in de Sionkerk in Middelharnis

MIDDELHARNIS - Op zaterdag 31 augustus is er van 19.00-20.00 uur een Zomers Zanguur in de Sionkerk. Onder begeleiding van organist Kees Dubbeld worden Psalmen gezongen. Opening en sluiting worden verzorgd door de kerkenraad van de Sionkerk. Na afloop is er gelegenheid een kop koffie of thee te drinken met een stroopwafel erbij.

De avond wordt georganiseerd door de thuisfrontcommissie van Stefan en Gerriët Maliepaard. Stefan en Gerriët hopen later dit jaar met hun drie kinderen te vertrekken naar Oeganda, om daar voor MAF te gaan werken. MAF, Mission Aviation Fellowship, is een hulporganisatie die met vliegtuigen hulpgoederen, hulpverleners en zendelingen vervoert in moeilijk bereikbare gebieden. Stefan is opgeleid als technicus en zal worden ingezet voor het onderhoud van de vliegtuigen, zodat die veilig hun belangrijke werk kunnen uitvoeren.

Recent hebben Stefan en Gerriët een intensief opleidingstraject van enkele maanden in Engeland afgerond. Tijdens de avond wordt een korte toelichting gegeven op de voorbereidingen voor hun uitzending. Ook is er een verkooptafel en zal er worden gecollecteerd om de uitzending mogelijk te maken. Die moet geheel uit giften en sponsoring worden betaald.

Het Zanguur start om 19.00 uur. De kerk is open vanaf 18.30 uur. Iedereen is hartelijk welkom in de Sionkerk, Landbouwweg 1 te Middelharnis. De toegang is gratis.

Meer informatie over het werk van Stefan en Gerriët Maliepaard vindt u op www.maf.nl/maliepaard. Hier kunt u ook aangeven of u supporter van hun werk wilt worden.