Joost van Belzen speelt op de piano.
Joost van Belzen speelt op de piano. Foto:

Lezersactie: Met korting naar Groot Klassiek Concert

REGIO - Op zaterdag 7 september is het Groot Klassiek Concert in De Doelen van Rotterdam. Lezers van Eilanden-Nieuws kunnen met korting een kaartje kopen voor de eerste rang.

Aan het concert werkt een professioneel orkest mee, verschillende solisten en twee koren: het Groot Klassiek Koor o.l.v. dirigent Martin Zonnenberg en het Groot Klassiek Mannenkoor o.l.v. Martin Mans. De special guest deze avond is de jeugdige en uiterst talentvolle sopraan Sterre van Boxtel. Daarnaast zijn pianist Joost van Belzen en organist Peter Wildeman muzikaal verantwoordelijk voor de toetsen. Evelyn Heuvelmans: hobo, Marjolein de Wit: fluit, Pascal van de Velde: trompet, Marjo van Someren: sopraan en Maria den Hartog: alt.

Tickets voor dit unieke concert zijn verkrijgbaar voor € 38,50 rang 1, en € 24,50 rang 2. Deze plaatsen kunt u uitsluitend reserveren via www.dedoelen.nl. Lezers van deze krant krijgen met de code Eilanden-nieuws € 14,- korting voor een ticket op de eerste rang. Daardoor betaalt u € 24,50 in plaats van € 38,50!

Dirigent Martin Zonnenberg van het Groot Klassiek koor.
De 15-jarige sopraan Sterre van Boxtel.