Links directeur Arie van der Wulp en rechts verkoopadviseur Servaas de Geus.
Links directeur Arie van der Wulp en rechts verkoopadviseur Servaas de Geus. Foto:

Van der Wulp Autobedrijven nu ook Volvo-dealer voor Goeree-Overflakkee


SPIJKENISSE/OUD-BEIJERLAND - Het familiebedrijf Van der Wulp timmert lekker aan de weg. En die weg, die zien zij het liefst vol met Volvo's. Geen wonder, het bedrijf is al sinds 1966 Volvo­dealer en heeft al die jaren het merk loyaal gepromoot. Sinds kort is Volvo van der Wulp ook officieel Volvo-dealer voor Goeree-Overflakkee. Directeur Arie van der Wulp en de in Sommelsdijk wonende verkoopadviseur Servaas de Geus leggen graag uit wat Van der Wulp Autobedrijven voor geïnteresseerden op het eiland kan betekenen.

Servaas de Geus is een bekende naam voor de Volvo-rijders op Goeree-Overflakkee. Hij heeft veel ervaring opgedaan bij de toenmalige Volvo-dealer op het eiland. Hij werkt nu in de vestiging van Van der Wulp in Spijkenisse.

Service

Dat Servaas op het eiland woont is heel gemakkelijk: "Wilt u uw auto door hem laten halen en brengen voor onderhoudswerk in Spijkenisse, dan kan dat via Servaas geregeld worden", aldus de directeur Arie van der Wulp. "Dit is een stukje service dat je tegenwoordig niet zoveel meer tegenkomt. Bij ons is dat normaal".
Van der Wulp Autobedrijven is een familiebedrijf met twee vestigingen, één in Spijkenisse en één in Oud-Beijerland. "Mensen van de oostkant van het eiland kunnen terecht in de Hoeksche Waard en anderen in Spijkenisse", geeft Servaas aan.
Bij Van der Wulp staan de nieuwste Volvo's in de showrooms, "klasse occasions met een bewezen onderhoudshistorie zijn eveneens te vinden, én een complete service die álles omvat op het gebied van reparaties, onderhoud en schadeherstel, wordt door het bedrijf naadloos aangeboden. Achter de schermen is zoiets een logistieke en organisatorische klus van jewelste. Een kunstje dat ze bij Van der Wulp goed doorhebben, niet in de laatste plaats omdat bij dit familiebedrijf de medewerkers graag extra de schouders eronder zetten om de klant tevreden te houden".

Robuustheid

Van huis uit staat Volvo voor robuustheid, degelijkheid en… ook voor sportiviteit. "De nieuwe wegen die ook Volvo is ingeslagen, hebben wij ons eigen moeten maken. Denk aan zaken als hybride modellen die een heel andere insteek verlangen van onze monteurs. Ook het deels autonoom kunnen rijden en de sterke uitbreiding van het aantal zeer geavanceerdere veiligheidsfuncties die op elke nieuwe Volvo te vinden zijn, vragen veel aanvullende kennis van de werkplaatsreceptionisten en van de medewerkers in de werkplaats. Daar heeft het bedrijf de afgelopen jaren fors in geïnvesteerd", aldus de mensen van Van der Wulp, "want de klant wil er immers altijd op kunnen vertrouwen dat zijn Volvo de allerbeste zorg krijgt en de meeste veiligheid blijft bieden".
Wie meer wil weten over Van der Wulp Autobedrijven en ook over wat het bedrijf voor Volvo-rijders en -geïnteresseerden op Goeree-Overflakkee kan betekenen, kan terecht op de website www.vanderwulp.nl.