Dagtocht Joods Antwerpen

Van de gids krijgt u 's morgens bij een kopje koffie een inleiding en deze neemt u dan mee op stap door de Joodse wijk richting synagoge. Daar krijgt u van uw Joodse gastvrouw of gastheer uitleg over geloofsbeleving.
Nadien wandelen we richting restaurant, waar een uitgebreide koosjere lunch op u wacht. En natuurlijk een uitgebreide uitleg over wat koosjer betekent. Na de lunch is er tijd voor het Diamantkwartier en het Stadspark, en het verhaal over Joodse feesten en hun betekenis.

De hele dag staat onder leiding van Joodse gidsen. U moet rekening houden met wandelafstanden. Als u gebruik maakt van een rollator, dan is deze dagtocht helaas niet geschikt. De prijs is € 72,50 per persoon (inclusief busreis, koffie, thee, lunch, frisdrank, entreeprijzen en gids). Via de verkorte link: https://tinyurl.com/yxcqhrcj komt u op de webpagina, waar u alles kunt lezen over de dagtocht. Ook kunt u er een folder met het dagprogramma bekijken en downloaden. Door invulling van het opgaveformulier kunt u zich aanmelden. Dit kan ook per telefoon: 0187-642419. De dagtocht staat open voor iedereen die belangstelling heeft.