Impressie van de 'Trekkertjesdag' in 2018. Foto: Wilko van Dam
Impressie van de 'Trekkertjesdag' in 2018. Foto: Wilko van Dam Foto:

Oude tractoren en oldtimers in Goedereede

Goedereede - Zaterdag 3 augustus worden op het terrein aan de Oostdijkseweg 23 in Goedereede van 09.00 tot 18.00 uur oude tractoren en andere oldtimers tentoongesteld. Traditioneel een dag voor jong en oud waarop van alles te zien en te beleven is!

Het is dit jaar de 29e keer dat het evenement wordt gehouden. Wat begon als een klein rondritje met 15 tractoren, groeide uit tot een groot evenement met 250 deelnemers. Naast de tentoongestelde oude tractors zijn er ook oldtimer auto's, brommers en legervoertuigen te zien. Ook zijn er miniaturen van motoren en stoommachines te bekijken. Gedurende de dag zullen er verschillende demonstraties zijn van grondverzet en ploegen. Voor de kinderen is er een draaimolen.

Op het terrein zijn diverse kraampjes met allerhande spullen. In de grote tent is er gelegenheid om een kopje koffie, gebakken vis of patat te kopen. De toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid rondom het terrein.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de organisator Jaap van Erkelens tel. 0187-492049 of mail: fam.van.erkelens@xs4all.nl