Kernactiviteiten

MIDDELHARNIS

Hoeksteenlezingen

Komend seizoen worden er weer Hoeksteenlezingen gehouden. Hieronder volgt het programma: 16 september 2019: Spreker: Ds. W. Meijer, Tholen; Thema: De strijd tussen het Lam en de beesten, n.a.v. Openb. 12 en 13. 21 oktober 2019: Spreker: Ds. J. M. J. Kieviet, Renswoude. Thema: "De seksuele revolutie". 18 november 2019. Spreker: Ds. J. A. W. Verhoeven, Krimpen a/d IJssel. Thema: "De tekenen der tijden". 20 januari 2020: Spreker; Dhr. N. van Steensel, Dordrecht. Thema: "De kerk en de jongeren in de 21e eeuw". 17 februari 2020: Spreker: Dr. M. Klaasen, Arnemuiden. Thema: "Een veelbelovend God". 9 maart 2020: Spreker: Ds. A. D. Fokkema, Kerkwerve. Thema: "Het ambt". De avonden worden gehouden in "De Hoeksteen". Aanvang is steeds om 20.00 uur. Voordat de avond begint is er gelegenheid om koffie te drinken. De kosten bedragen € 4,- per avond. De stuurgroep is er ook nu weer in geslaagd u een programma voor het komende winterseizoen te bieden. Het contactadres is: A. Westerhuis, tel. 0187-484221 of e-mail: a.westerhuis@xs4all.nl

OUDDORP

Zomerconcert

Op woensdag 7 augustus a.s. wordt in de Doopsgezinde gemeente een zomerconcert gehouden, evenals de afgelopen twee jaar. De muzikanten zijn: Jolanda v.d. Wege – panfluit, Rens de Winter – vleugel, Jan Teeuw – orgel. Naast geestelijke liederen zullen ook andere in het gehoor liggende composities gespeeld worden. Toegang is vrij, wel wordt er een collecte gehouden ter dekking van de kosten, en de instandhouding van de concerten. Aanvang 20.00 uur.

Palingrookwedstrijd

Zaterdag 27 juli wordt de traditionele jaarlijkse palingrookwedstrijd gehouden op het adres Dorpsweg 20 (familie Hameeteman) in Ouddorp. Iedereen is van harte welkom om dit evenement tussen 08.00 en 16.00 uur te bezoeken. Er is een verkoping en er zijn demonstraties. Kom kijken en proef verschillende soorten vis. Makreel, zalm, tong, haai, paling, forel, zeebaars en poon: het is er allemaal. Ook worden er diverse groenten, fruit en eieren te koop aangeboden. Belangrijk is dat bij deze palingrookwedstrijd actie wordt gevoerd voor Kika.

OUDE-TONGE

Bingo ASVO afgelast

De Bingo van ASV-Oostflakkee op vrijdag 26 juli is afgelast vanwege de verwachte hitte.