Afbeelding
Foto:

Kids-Obstaclerun tbv KiKa

MIDDELHARNIS - Voor woensdagmiddag 24 heeft men Kids-Obstaclerun voor kiKa georganiseerd. Dit is de derde editie van dit evenement.

Er wordt een uitdagend hindernisparcours uitgezet dat is gebaseerd op militaire stormbanen. Het evenement is bestemd voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar.
"Je ontsnapt op ons fysiek en mentaal uitdagende parcours aan de dagelijkse sleur en overwint samen met je vrienden de meest spectaculaire hindernissen. Zo ben je voor één dag de actieheld die je altijd al hebt willen zijn", aldus de organisatoren.
Door de afstand van parkoers is het voor velen een realistische uitdaging. Bij Kika-kidsrunners draait het niet om een snelle finishtijd; het gaat erom dát je met elkaar de finish haalt en als het moment daar is, is het tijd om dat voldaan te vieren met een welverdiend finish-ijsje.
Iedereen kan meedoen aan Kika-run. "Je hoeft echt geen hardlooptrofeeën op de schouw te hebben staan en je hoeft er al helemaal niet uit te zien als de Hulk of Jerommeke. Met een goede basisconditie kom je bij Kika-run al een heel eind! Door de afstand van het parkoers is finishen bij Kika-run voor iedereen een haalbaar doel".
Ook door mee te doen steun je de stichting Kinderen Kankervrij (Kika) om de sterftecijfers onder de kinderen met kanker terug te dringen.

De kids-run vindt plaats op 24 juli van 13:00 tot 16:00 uur
Inschrijven: vanaf 12.00 uur
Start: 13.00 uur
Locatie: op het Havenhoofd bij het strandje in Middelharnis
Kosten: € 2,50
Inschrijven kan via www.kika-goeree-overflakkee.nl Meer info: Kees Witte: 06-33778717 of kees@kika-goeree-overflakkee.nl