Afbeelding
Foto:

Schatzoeken bij de Vakantie Bijbel Club Oude-Tonge

OUDE-TONGE - "Wat is precies een schat? Dat kan voor iedereen iets anders zijn. Een gekregen kettinkje, een gevonden steen, een prachtig schilderij of een echt juweel. Tijdens de Vakantie Bijbel Dagen op 23 en 24 juli gaan we op zoek naar schatten in de Bijbel", zo luidt de uitnodiging voor deze activiteit.

"Ook gaan we ontdekken dat we zelf een schat zijn. God heeft ons gemaakt en we zijn heel kostbaar in zijn ogen. Ook als wij afdwalen is hij naar ons op zoek. Daarnaast heeft God alle dingen gemaakt. We gaan ook ontdekken dat de schepping een echte schat is".
Natuurlijk staan er weer veel dingen op het programma, zoals liedjes zingen, spelletjesmiddag, pannenkoeken eten en natuurlijk het verrassingskleed en het pyjamaverhaaltje. Alle kinderen in de basisschoolleeftijd zijn van harte welkom.
Verder kun je natuurlijk weer meedoen aan onze wedstrijd. Knutsel je eigen schatkist en neem jouw schat mee naar de tent! Het mag een grote of een kleine schat zijn, als je hem maar zelf hebt gemaakt.
Dinsdag 23 juli is de start om 9.30 uur. Je kunt je vanaf 9.15 uur inschrijven bij de tent aan de Melkweg.
Overige tijden en het themalied zijn te vinden op de Facebookpagina.