GO Sports 2020 meets Middelharnis Centrum

MIDDELHARNIS - Vrijdag 2 augustus organiseert Middelharnis Centrum in samenwerking met GO Sports 2020, tijdens de Diekdag, een heuse 'sportstraat'.

Sportverenigingen van heel Goeree-Overflakkee krijgen op deze dag de mogelijkheid om hun sport en vereniging te promoten. Ook is er de mogelijkheid en ruimte voor sportverenigingen om deze dag een demo geven.
In 2020 wil de organisatie van GO Sports 2020 een eilandelijke Olympische Spelen organiseren. Het wordt een waar spektakel, precies in de lijn van de Olympische Spelen! Het doel is om de inwoners kennis te laten maken met de vele sportmogelijkheden die Goeree-Overflakkee kent. Kinderen, volwassenen, ouderen en mensen met een beperking, iedereen kan mee doen, zowel via een sportvereniging, bedrijf of organisatie.
Uiteraard willen wij zoveel mogelijk diverse sporten laten zien op deze dag, daarom verzorgen wij gratis de stand, stroom en wat te eten en drinken voor jullie. Word jij als vereniging enthousiast bij het lezen van dit alles en willen jullie graag jullie vereniging promoten tijdens deze gezellige Diekdag? Meld je dan snel aan via
info@go-sports-2020.nl of kijk op de gelijknamige facebookpagina!

Naast de 'Sportstraat' is er tijdens deze Diekdag nog meer te beleven in Middelharnis Centrum. Er is een braderie en een gezellige IBIZA-markt, met allemaal leuke kraampjes.