Zaterdag Jaarmarkt rondom 't Lôôsje

DIRKSLAND - Zaterdag 6 juli wordt er weer een jaarmarkt gehouden in en rondom snuffelmarkt 't Lôôsje aan de Spuikolk 6 te Dirksland. Een ieder is van harte welkom de markt te bezoeken, die begint om 9.30 uur en eindigt om 15.00 uur.

Naast nieuwe en gebruikte kleding voor de volwassen man of vrouw is ook 'Mijn Ukkie' aanwezig met een ruime hoeveelheid betaalbare baby- en kinderkleding. Ook kramen met tassen, riemen, sjaals, schoenen en een stoffenkraam: het is in ruime mate aanwezig. Het Flakkeese Hoedenhuis toont u haar prachtige collecte nieuwe en gebruikte hoeden.

Verder zijn er natuurlijk weer de gebruikelijke versartikelen te koop, zoals fruit, groenten, aardappelen, gebakken vis (kibbeling), oliebollen, noten, ijs en gebak. Ter plaatse worden er kruukplaetjes gebakken. Op het terras kan genoten worden van koffie met gebak, frites en snacks, poffertjes en diverse broodjes. En niet te vergeten een heerlijk broodje vlees van de barbecue!
Het slijpen van uw (ketting)zagen, beitels, bijlen en alle soorten messen en ook het repareren van fietsen is allemaal mogelijk. Uw (elektrische) fiets toe aan een schoonmaakbeurt? U krijgt hem weer als nieuw mee!
Ook is er een ruime sortering creatief, woondecoratie, bloemstukjes en sieraden te koop. Tevens een kraam met schoonmaakartikelen.
Voor de jongere kinderen is er een palletverkoop en een springkussen.
Tenslotte niet te vergeten dé grote snuffelmarkt! Tijdens de markt is er om 10.00, 12.00 en 14.00 uur een veiling met voor iedereen zeer interessante producten.