Afbeelding
Foto:

OUDDORP - Het Hometeam Speranta en Jantina kijken terug op een ontzettend mooie, gezellige en geslaagde Kimonfair op 25 mei 2019. Iedereen wordt bedankt die een bijdrage heeft geleverd aan deze mooie Kimonfair.

Dankzij de medewerking van velen heeft de Kimonfair het mooie bedrag van € 2.612,05 opgebracht. "Bovenal zijn we de Heere dankbaar voor deze opbrengst, het mooie weer en het goede verloop van de fair", aldus het Hometeam.
Men kijkt ook terug op een "super leuke en geslaagde kindermiddag", die was op woensdagmiddag 12 juni. Het aantal van 93 kinderen die zich aangemeld hadden was boven verwachting. Er werd geknutseld en knutselwerkjes gemaakt. "We zijn trots op de kinderen dat het zo goed is gegaan. We willen alle vrijwilligers bedanken die aan deze kindermiddag mee geholpen hebben, want zonder jullie hulp was het ons niet gelukt. Wilma van pluktuin Bloemenliefde bedankt voor het openstellen van deze prachtige locatie en dat de kinderen zelf bloemen mochten plukken. Bovenal willen we de Heere danken voor zoveel aanmeldingen en dat het allemaal goed mocht gaan. De kindermiddag heeft het mooie bedrag van € 437,00 mogen opbrengen".
Ook worden alle winkeliers die hebben gesponsord bedankt.