Afbeelding
Foto:

Buitenconcert De Hoop Stellendam

STELLENDAM - Op vrijdagavond 28 juni geeft fanfareorkest De Hoop uit Stellendam haar afsluitende buitenconcert voor de zomerstop. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zal dit concert plaatsvinden op het parkeerterrein voor het Haegse Huus.

Het concert start om 19.30 uur met de kinderen van circus Pling-Plong. Zij hebben inmiddels een jaar in groepsverband muziekles gehad. De groep bestaat uit ruim 20 kinderen in de leeftijd van 4-10 jaar. Ze laten u graag horen hoe leuk muziek maken is en wat ze in dit afgelopen jaar al geleerd hebben.
Na de zomer zal een nieuwe groep kinderen starten om op deze zelfde wijze laagdrempelig kennis te maken met muziek en de instrumenten van het fanfareorkest. Heeft uw (klein)kind hier belangstelling voor? Laat het ons weten via jeugdorkest@fanfaredehoop.nl. Zodra er meer bekend is over het nieuwe project wordt u hierover geïnformeerd. U kunt ook de (sociale) media van het orkest in de gaten houden.
Hier zult u de komende tijd ook meer lezen over het kinderconcert van 12 oktober. Ook dat belooft een bijzonder concert te worden!