Da Lui Cantiamo zoekt leden

OUDDORP - Christelijk kamerkoor 'Da Lui Cantiamo' (Van Hem zingen wij) is een vocaal ensemble dat bestaat sinds 2011. Het ensemble bestaat momenteel uit 2 sopranen, 4 alten, 3 tenoren en 1 bas, een interkerkelijke groep uit verschillende woonplaatsen, maar met allen een enorm plezier in het gezamenlijk zo mooi mogelijk vertolken van het evangelie middels zang.

De muzikale leiding is in handen van de enthousiaste en zeer kundige dirigent Willem Christian Meyboom uit Brielle. Het repertoire omvat van klassiek tot en met modern, maar ook de psalmen, gezangen en geestelijke liederen. Jaarlijks worden een aantal concerten verzorgd of wordt hieraan medewerking verleend.
Men is op zoek naar uitbreiding van het koor. Uitbreiding van de sopraanpartij is heel hard nodig, evenals die van de baspartij.
Er wordt wekelijks gerepeteerd op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Hervormde Kerk aan de Weststraat in Ouddorp. Tussendoor is er een pauze, waarin de sociale kant van het koor tot uiting wordt gebracht onder het genot van koffie of thee.
Voor aspirant-leden geldt een wederzijdse proefperiode van 4 weken. Na die periode wordt in overleg met de dirigent door beide partijen afgestemd of en hoe we met elkaar verder gaan.
Als je eerst meer info wilt hebben, bel dan naar onze voorzitter op 06-18683206.