Afbeelding
Foto:

Eerste fair SOOS van De Stove geslaagd

SOMMELSDIJK - Zaterdag werd de eerste fair van De SOOS van de Stove gehouden. Deze fair heeft het mooie bedrag van € 1.400,- opgebracht en daarmee zijn de organisatoren heel erg blij.

Met deze opbrengst is er al een deel van het doel gefinancierd en kunnen ze zeggen "wij hebben dit met z'n allen gedaan, samen zijn we sterk en gaan we door en zijn wij vrienden voor het leven".
Op de fair waren er verschillende activiteiten, de eerste was de opening gedaan door wethouder Bruggeman deze ontvouwde het spandoek (geschonken door Opa en Oma Blok) met het logo van de SOOS en liet deze heel mooi uitrollen.
Een belangrijk evenement was natuurlijk het Lego-museum van Christiaan Blok de voorzitter van de SOOS van de Stove.

Hij had een derde deel van zijn collectie met hulp van twee vrijwilligers uitgestald, er was een stuk stad neergezet met rijdende treinen, een werkende kermisattractie met reuzenrad, draaimolen en monorail. Ook was er een uitstalling te zien van Technic Lego, Speciaal items zoals Tower Bridge, Opern House van Sydney en een grote collectie vliegtuigen en speciale auto's en bussen. Het doel van hem is een eigen groot museum te hebben waar hij alles wat hij bezit uit kan stallen, deze oppervlakte moet minstens 50m2 zijn.
De SOOS van de Stove is het bedrijfsleven op Goeree Overflakkee dankbaar die de vereniging met sponsoring zo geholpen heeft.