Afbeelding
Foto:

Zettex bedrijventoernooi De Jonge Spartaan weer groot succes

MIDDELHARNIS - Zaterdag 15 juni heeft de vierde editie van het bedrijventoernooi van De Jonge Spartaan, gesponsord door Zettex Europe, plaatsgevonden.

Maar liefst 24 ploegen namen deel aan dit schitterende evenement op 'Spartacus'. Om 10.30 uur werd er afgetrapt en in een ontspannen sfeer werden de wedstrijden afgewerkt. Aan het eind van de middag werd de finale gespeeld tussen Hypotheek Middelharnis en Cazander Medical. Uiteindelijk ging Hypotheek Middelharnis er met de felbegeerde wisselbeker vandoor.

Bijzonder aan deze dag was wel de verloting. Alle deelnemende bedrijven hadden prijzen ter beschikking gesteld, van een fles wijn tot aan een weekendje weg voor 2 personen. De opbrengst van de verloting ging naar het goede doel, woonlocatie 't Getij te Oude-Tonge. In no-time waren alle loten uitverkocht. Na de prijsuitreiking volgde gelijk de verloting. De hoofdprijs, een weekendje weg voor 2 personen, beschikbaar gesteld door Zettex Europe, ging naar Marije Kastelein. De totale opbrengst was € 1.000,-.

De cheque ter waarde van € 1.000,- werd door de directie van Zettex Europe, Marc Mulder en Iman Braal, uitgereikt aan Ilze Maliepaard. Ilze wil van het bedrag met haar woongroep van 't Getij een leuk uitje organiseren.

Afbeelding