Dinsdag 25 juni: Jaarlijkse boottocht Rode Kruis

GOEREE-OVERFLAKKEE - Enkele vrijwilligers organiseren op dinsdag 25 juni opnieuw een dagboottocht voor senioren vanaf 50 jaar voor heel Goeree-Overflakkee.

De opstapplaats is aan de binnenhaven van Stellendam, bij de steiger van Rijkswaterstaat. De boot is toegankelijk voor rolstoelen en andere hulploopmiddelen. Inschepen vanaf 8.30- 9.15 uur. Om 9.30 uur vertrekt de boot. Aan boord krijgt u koffie en thee, heerlijk diner en na de lunch, om ± 18,30 uur, zal de boot weer aanmeren in Stellendam. De eigen bijdrage voor deze bootreis is € 75,00 per deelnemer, dit graag contant aan boord betalen.
De route is als volgt: Stellendam, het Haringvliet, langs Tiengemeten, Haringvlietbrug, Hollands Diep, Willemstad Moerdijkbruggen, Nieuwe Merwede, richting Boven Hardinxveld, daar keren naar Beneden Merwede, langs Dordrecht, Zwijndrecht, richting Oude Maas langs Oud-Beijerland, Nieuw-Beijerland, Spui en dan terug naar Stellendam.
Vervoer van en naar de haven van Stellendam dient u zelf te verzorgen.
Aanmelden kan vanaf 10 mei via de telefoon: 0187-683608, bij fam. Pikaart, of via de e-mail: kees.pikaart@gmail.com.
Vermeld bij de aanmelding de volgende gegevens: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum, huisarts. Verder vermelden of u gebruik maakt van een elektrische rolstoel, duwrolstoel, rollator of stok. In verband met de maaltijd graag ook vermelden of u een dieet volgt.