Afbeelding
Foto:

GO-college onthult nieuwe koers

OUDE-TONGE - Op woensdagmiddag 5 juni werd het laatste puzzelstukje gelegd aan de nieuwe missie, visie en strategie van GO-college. Daarmee onthult de innovatieve onderwijsaanbieder zijn nieuwe koers voor de komende jaren.

De afgelopen maanden heeft GO-college gewerkt aan het bepalen van een nieuwe missie, visie en strategie. Door middel van interviews met diverse stakeholders zijn de sterke punten van GO-college MBO techniek in kaart gebracht. Op basis van deze uitkomsten is er een nieuwe koers vastgesteld. Afgelopen woensdag werd door middel van een puzzel de nieuwe koers onthuld en gedeeld met alle collega's. De eer van het laatste puzzelstukje kwam toe aan Theo Bolta, de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht. Hij neemt het stokje over van Gie Tjin Kan die zich bijna zeven jaar heeft ingezet als voorzitter. Hiervoor ontving zij dan ook een oorkonde en medaille als bewijs van erelid.
Jan de Jong, directeur-bestuurder van GO-college, kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen jaren en kan niet wachten om aan de slag te gaan met de nieuwe koers. "In zeven jaar tijd hebben we grote stappen gezet en zijn we bezig uit te groeien tot een exclusieve techniekopleider op Goeree-Overflakkee en omstreken. Met de nieuwe koers wordt zeven jaar pionieren afgesloten. De nieuwe strategie zal stap voor stap worden uitgerold. Met deze nieuwe koers spelen we samen met trouwe en nieuwe partners in op de kernwoorden aandacht en innovatie", aldus de Jong. Ook medewerkers van GO-college reageerden enthousiast op de nieuwe plannen en ambities.

Over GO-college

Met aandacht innoveren is waar GO-college als exclusieve techniekopleider in het middelbaar onderwijs voor staat. In tegenstelling tot andere mbo-instellingen is GO-college een kleinschalig opleidingsinstituut waar de kernwoorden persoonlijk, praktisch en toekomstgericht leidraad zijn voor de aanpak. Een school die met één been in het bedrijfsleven staat en waar je op elk gewenst moment kan starten met een technische opleiding. Door de nauwe samenwerking met het regionale bedrijfsleven en op maat gemaakt onderwijs rond een leerling zijn/haar niveau 3 of 4 opleiding binnen 2 jaar af.

Meer info: www.gocollege.nl