Afbeelding
Foto:

Woonevent 'Laat u óntzorgen…!'

SOMMELSDIJK – Alles op het gebied van wonen op één gezellige plek? Ja! Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni 2019 wordt bij KüchenTreff Middelharnis, op de hoek Dorpsweg/Tuinstraat te Sommelsdijk, het Woonevent 'Laat u óntzorgen!' gehouden.

Elf ondernemers van Goeree-Overflakkee die actief zijn op het gebied van wonen en woongenot slaan de handen inéén om u te informeren over alles wat u weten wilt. Van bouwplan tot inrichting, van keukeninspiratie tot tuinaanleg en van verwarming tot woningbeveiliging. Zij gaan niet alleen voor kwaliteit, maar nemen u ook zo veel mogelijk zorg uit handen bij het realiseren van uw plannen.

Breder aanbod

Nadat vorig voorjaar de eerste editie van dit Woonevent werd gehouden, geeft de organisatie daar dit jaar een vervolg aan. Maar nu met meer deelnemende ondernemers, dus met een breder aanbod. Bekende plaatselijke ondernemers zult u er ontmoeten. Naast KüchenTreff Middelharnis, dat een ware inspiratiebron is voor het realiseren van een nieuwe keuken, zijn dat makelaar LiVastGO, die in kort tijdsbestek menig woning weet te verkopen. Tekenburo - en advies Droger BOUW adviseert u op het gebied van (ver)bouwplannen. Profideur weet u alles te vertellen over oplossingen voor fraaie deurpartijen en hang- en sluitwerk. Anton Lokker Hoveniersbedrijf neemt u mee in de wereld van tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud. Voor houtkachels kunt u bij Woodflame terecht en voor duurzame installaties en allerhande (ver)bouwwerkzaamheden staat Lindemann Installatietechniek u graag te woord. Voor decoratieve raam- en vloerbekleding is Berg&Berg een bekende naam. En voor verhuizingen geldt natuurlijk hetzelfde voor Flakkee Verhuizers. Heeft u voor het realiseren van uw plannen een hypothecaire lening nodig, dan is Willy de Vos Hypotheken een betrouwbare partner. En wilt u iets gaan doen met camerabeveiliging, dan helpt WireNet IT & Security Solutions u graag verder.

Daarnaast zijn er nóg enkele partijen die een bijdrage leveren aan het welslagen van het evenement. Zoals de talentvolle jonge pianist Ard van der Linden, die live optredens verzorgt. En natuurlijk een cateraar die de inwendige mens optimaal verzorgt. Maar ook Brandveilig leven en Buurtpreventie zijn aanwezig.Bovendien kunt u tijdens het Woonevent een prachtige prijs winnen: een cheque van € 750, die u bij één van de deelnemende ondernemers kunt verzilveren voor het waarmaken van uw ideeën! Ook voor de kinderen zijn er mooie prijzen te winnen. Notaris mr. B. Sterling, van Benschop & Sterling Netwerknotarissen, zal 21 juni 2019 de prijswinnaars trekken.

Openingstijden

Woonevent 'Laat u óntzorgen!' wordt gehouden op en rond het terrein van KüchenTreff Middelharnis, incl. een klein gedeelte van de Tuinstraat, dat die dag voor verkeer afgezet zal zijn. Nadat wethouder D. Markwat vrijdagmiddag de openingshandeling heeft verricht, zijn de bezoektijden vrijdag van 14.00-21.00 uur en zaterdag van 10.00-15.00 uur. Uiteraard is de toegang gratis en is iedereen welkom!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding